Van de Pol Consult wordt CertificeringsAdvies Nederland

Na de overname van SOVO opleiding & advies door Van de Pol Consult op 1 september j.l., is er hard gewerkt aan de integratie van beide organisaties. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe bedrijfsnaam voor onze organisatie: CertificeringsAdvies Nederland.

Waarom een nieuwe naam?

Met het samengaan van SOVO en Van de Pol Consult ontstond niet zozeer een nieuwe organisatie, maar veel meer een verbreding en verdieping van kennis en dienstverlening. Met de naam ‘CertificeringsAdvies Nederland’ doen wij hier recht aan en geven wij richting aan onze ambities.

Wie is CertificeringsAdvies Nederland?

Als Partner in Certificeren biedt CertificeringsAdvies Nederland u een drietal diensten aan:

  1. Advies: het begeleiden van bedrijven bij het behalen van een bedrijfscertificaat op de gebieden Kwaliteit, Arbo & Veiligheid, Milieu & Duurzaamheid, Informatiebeveiliging en Voedselveiligheid.
  2. Opleiding: opleiding en training van medewerkers op de genoemde vakgebieden. Hierbij kunt u denken aan de bekende VCA of BHV opleidingen, maar ook een training voor een interne audit of een workshop ISO 9001:2015.
  3. Outsourcing: het volledig uitbesteden van het beheer en onderhoud van alle bovengenoemde zaken.

Al onze diensten bieden wij landelijk aan, waarbij wij met name focussen op de branches Bouw, Techniek, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening & IT, Food & Feed en de Uitzendbranche. Bij ons credo ‘Partner in Certificeren’, hoort een ambitie: de grootste worden, door de beste te zijn!

Wat betekent dit voor u?

Hier schrijven dat er niets verandert, zou geen recht doen aan de waarheid. Er gaat wel degelijk iets veranderen. Positief, wel te verstaan. De vernieuwde inrichting van onze organisatie brengt een duidelijke focus aan voor alle stakeholders. Voor onze belangrijkste stakeholder, u als opdrachtgever, betekent dit dat u één partner heeft voor al uw vraagstukken en uitdagingen rondom al uw certificeringen. Uw Partner in Certificeren.

CertificeringsAdvies Nederland B.V.

Vestiging Veghel                                           Vestiging Opheusden
Mountbattenweg 19                                   Tolsestraat 10
5466 AX  VEGHEL                                        4043 KB  OPHEUSDEN
T. 085-4879972                                             T. 085-4879972
E. info@certificeringsadvies.nl              E. info@certificeringsadvies.nl
I. www.certificeringsadvies.nl                I. www.certificeringsadvies.nl

Wilt u meer informatie? Neem contact op! Contact