Interim-management

Door omstandigheden (bijv. snelle groei, langdurige ziekte, behoefte aan ondersteuning) kan het inzetten van een deskundige interim-manager zinvol zijn. Van de Pol Consult kan u hierbij verder helpen. Samen met u beoordelen we de situatie en bepalen de meest effectieve oplossing. Hierbij moet u denken aan oa het opzetten van een profiel, opdrachtomschrijving, tijdsbesteding, tarief, etc.. Van de Pol Consult beschikt over een netwerk van ervaren interim-managers welke werken volgens onze filosofie, namelijk: Partner in Ondernemen!

Projectmanagement

U heeft een (intern) project of een verbetertraject vastgesteld en hierbij heeft u behoefte aan een professional die de kar kan trekken. Ons netwerk bestaat uit ervaren managers op het gebied van:

  • algemeen management, kwaliteitsmanagement, verbetermanagement
  • financieel management en informatisering
  • marketing en (e-)commerce
  • personeelsmanagement
  • logistiek en productie

Tijdelijke vervanging

U heeft een leidinggevende- of stafmedewerker welke voor langere periode niet inzetbaar is. Vervelend voor uw medewerker en uw organisatie. Maar uw onderneming wacht niet! Er is behoefte aan tijdelijke vervanging. Samen met u bekijken we de mogelijkheden om snel en adequaat een oplossing te realiseren.

Tijdelijke ondersteuning

De ontwikkelingen in uw onderneming gaan snel. Als gevolg hiervan zijn achterstanden opgelopen of hebben uw medewerkers tijdelijk behoefte aan ondersteuning. Ook hiervoor is Van de Pol Consult uw Partner in Ondernemen. Onze interim-managers ondersteunen u graag om uw organisatie weer snel in rustiger vaarwater te krijgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en aanpak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Welkom bij Van de Pol Consult, uw Partner in Ondernemen!