Expertises

Gepassioneerd en deskundig

Vanuit onze filosofie om dé Partner in Ondernemen te zijn, begeleidt Van de Pol Consult ondernemers op cruciale bedrijfskundige vakgebieden om ze ook op de lange termijn succesvol te laten zijn. Om organisaties volledig te kunnen adviseren in het ontwikkelen van hun organisatie bestaat ons team uit een groep gedreven adviseurs. Tevens gepassioneerde adviseurs, die ondernemers op een deskundige wijze van passend en praktisch advies kunnen voorzien.

Van de Pol Consult brengt u praktisch advies op het gebied van kwaliteitsmanagement, organisatieontwikkeling en strategisch management!

Praktisch vertalen van ingewikkelde theorieën

Onze adviseurs hebben allen hun eigen specifieke expertises waar u van kunt profiteren. Op deze pagina’s laten wij ons licht schijnen over onze kijk en onze invulling van deze expertises. Elke expertise is gekoppeld aan een deskundige adviseur en neem direct contact op met de adviseur om te zien wat Van de Pol Consult voor u kan betekenen.

Momenteel kunt u profiteren van de onderstaande expertises. Klik op de expertise voor meer informatie:

Al deze expertises benaderen wij op onze eigen manier waardoor u niet belast wordt met lastige modellen of theorieën, maar zodat u direct kunt profiteren van de praktische toepassing binnen uw organisatie. Hoe wij dat doen leest u hier.

Welkom bij Van de Pol Consult, uw Partner in Ondernemen!