Onze diensten

Grip op uw organisatie

Van de Pol Consult is een ondernemend organisatieadvies bureau met als credo ‘Partner in Ondernemen’. Wij helpen u om grip te krijgen op uw organisatie. Het doel is uw organisatie te laten excelleren, zodat u kunt doen waar u goed in bent: Ondernemen!

Welkom bij uw Partner in Ondernemen!

Onze diensten

Onze dienstverlening is onderverdeeld in de categorieën certificeren, optimaliseren en groeien:

 • Certificeren

  Zoekt u ondersteuning bij het behalen van een bedrijfscertificaat? Met Van de Pol Consult heeft u de partner gevonden die jarenlange ervaring heeft met het opzetten van managementsystemen. Van kleine tot grote bedrijven en van ISO normen tot branchespecifieke certificaten.

  Met trots kunnen wij zeggen dat onze opdrachtgevers zonder uitzondering succesvol certificeren. Zij omschrijven onze werkwijze als praktisch met concreet resultaat. Oftewel; wij implementeren een praktisch managementsysteem waar uw medewerkers mee kunnen werken en waarmee uw organisatie certificeert voor de gewenste norm. Meer weten? Ga naar certificeren.

Wij implementeren een managementsysteem waar uw medewerkers mee uit de voeten kunnen!

 • Optimaliseren

  Stoort u zich aan fouten die zich herhalen binnen uw projecten? Is het kwaliteitssysteem verouderd of dienen er bedrijfsprocessen geoptimaliseerd te worden? Bij deze en soortgelijke uitdagingen is een externe adviseur die objectief naar uw organisatie kijkt van meerwaarde. Wij helpen u hier mee binnen onze dienst optimaliseren.

  Wij realiseren ons dat het inhuren van een externe adviseur een kostenplaatje met zich meebrengt welke terugverdiend moet worden. Een adviseur dient daadwerkelijk toegevoegde waarde te leveren. Onze kernwaarde ‘Doelmatig’ sluit hier bij aan. Elke opdracht dient bij ons een concreet doel na te streven.

  Echte meerwaarde wordt daarnaast gekenmerkt door een duurzame en persoonlijke relatie. Wij maken dan ook graag vrijblijvend kennis met u. Want voor een goede samenwerking is een persoonlijke klik wel zo prettig. Meer weten? Ga naar optimaliseren.

Wij zijn doelmatig: elke opdracht dient een concreet doel na te streven!

 • Groeien

  Uw onderneming laten uitblinken op de lange termijn; iets wat iedere ondernemer aanspreekt. Wellicht heeft u hier een goed onderbouwd strategisch plan voor, maar de concrete vertaling naar de praktijk blijkt lastiger dan gedacht.

  Wij begrijpen dat de uitdaging niet zozeer ligt bij het opstellen van een beleidsplan, maar juist bij de tijdige controle en (bij)sturing op de gestelde doelstellingen. Hiervoor zijn onder andere de juist prestatie indicatoren van belang en is leiderschap nodig om een voorbeeld te stellen.

  Wij inspireren u als ondernemer bij het vormgeven van uw lange termijn visie. Daarnaast trainen wij u en uw medewerkers in de praktische toepassing van bewezen modellen. De focus ligt altijd op het behalen van concreet resultaat. Meer weten? Ga naar groeien.

 Wij laten uw organisatie ook op lange termijn groeien en ontwikkelen!

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u gewoon eens sparren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

T. 085 – 104 28 07 | E. info@vandepolconsult.nl | of laat uw gegevens achter.

Certificeren? Download vrijblijvend een impressie van ons managementsysteem! Download Managementsysteem